Grecia

Pelerinaj în Grecia 3-5 mai 2019 – Insula Corfu

0

Pelerinaj în Grecia 3-5 mai 2019 – Insula Corfu

Salonic (Sf. Dumitru) – Corfu (Sf. Spiridon) – Eghina (Sf. Nectarie) – Atena – Nea Makri (Sf. Efrem cel Nou) – Evia (Sf. Ioan Rusul si Sf. David) – Katoxenia (Braul Maicii Domnului)

Perioada: 03.05-05.05.2019 (5 nopti / 7 zile)

PRET (Grup minim 40 de platitori – pentru mai putini turisti tariful se recalculeaza) Loc in camera dubla/tripla Supliment SINGLE COPIL 6-12 ani (in camera cu 2 adulti)
Pret valabil pentru un numar limitat de bilete de avion 324 € 125 € Reducere 140 €

TRANSPORT cu AUTOCARUL. Plecare din BACAU.

Imbarcari si de pe traseu: Adjud, Focsani, Ramnicul Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti

Transfer gratuit, pentru grup mai mare de 12 persoane, din: Suceava, Falticeni, Pascani, Iasi, Targul Neamt,Tg. Frumos, Vaslui, Barlad, Piatra Neamt, Roman.

Ziua 1-2 | 03-04.05.2019: Bacau – Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promahonas – Thessalonik – Kalambaka (1250 km)

Imbarcarea in autocar, ora 16:00, din Bacau, parcare Hotel Moldova. Se circula si noaptea, pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promachonas – Salonic. A doua zi ne indreptam catre Complexul Monahal de la Meteore. Inainte de a urca la manastiri ne oprim sa vedem cum se picteaza icoanele la Atelierul de Icoane din Kalambaka. Vizitam Marele Meteor (3 euro/pers.) cu hramul Metamorfosi (Schimbarea la Fata) si Sf. Stefan (3 euro/pers.). Optional, dupa ce coboram de la Meteora se poate servi masa de seara la o taverna din apropiere. Cazare Kalambaka, Hotel 3*.

Ziua 3 | 05.05.2019: Kalambaka – Igoumenitza – Corfu (200 km)

Mic dejun. Ne continuam traseul catre Igoumenitsa (traversare cu ferryboat-ul) – Insula Corfu (Kerkyra). Avem ocazia sa ne inchinam la Mitropolia din Kerkyra cu moastele Sf. Teodora Imparateasa, Biserica Sf. Spiridon, moastele sfantului (vindecator de cancer si alte boli grave).  Ne plimbam in atmosfera venetiana a capitalei insulei. Spre seara, trecem din nou pe continent cu ferryboat-ul Cazare Hotel 3* in zona Igoumenitza/Trikala.

 Ziua 4 | 06.05.2019: Igoumenitza –Trikala –Lamia  – Atena – Pireu – Insula Aeghina (510 km)

Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si pornim catre Atena. Tur scurt, panoramic, cu autocarul in Atena: Acropolis (in apropiere a predicat Sf. Apostol Pavel: Pe Cel pe care voi, necunoscându-L Il cinstiti, pe Acela il vestesc eu voua), Parlamentul, Piata Syntagma, Muzeul Bizantin, Catedrala Metropolitana. In Pireu imbarcare pe ferryboat (1,5 ore) pentru Insula Aeghina – Agia Marina si vizitam Biserica Sf. Ecaterina si Biserica Sf. Treimi – Sf. Nectarie Taumaturgul (mare vindecator de cancer si alte boli grave). Cazare hotel 3* Agia Marina, Insula Egina.

Ziua 5 | 07.05.2019: Insula Aeghina – Atena – Nea Makri – Insula Evia

Mic dejun. In masura in care timpul o permite vom poposi cateva clipe si la Biserica St. Mina. Plecare spre Nea Makri unde vizitam si ne inchinam la moastele Sf. Efrem cel Nou – numit si Grabnic ajutator in toate nevoile (tamaduitorul celor cuprinsi de patima drogurilor) – martirizat la 5 mai 1426 si canonizat in 2011. Trecem podul spre Insula Evia si ne oprim pentru inchinare la Biserica cu moastele intregi ale Sfantului Ioan Rusu. Daca timpul o permite ne oprim si la Biserica cu moastele Cuviosului David. Cazare hotel 2-3*, Insula Evia – Loutras Edipsou.

Ziua 6 | 08.05.2019: Insula Evia – Agiokampos – Glyfa – Kato Xenia – Valea Tembi – Paralia Katerini

Mic dejun. Trecem cu ferryboat-ul Aghiocampus – Glifa si vizitam pe drum. BONUS: Manastirea Kato Xenia (cu maicute romance) care adaposteste Icoana facatoare de minuni Kato Xenia – Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului Straina, posibil pictata de Sf. Evanghelist Luca si 2 parti din Braul Maicii Domnului care ajuta femeile care doresc sa nasca prunci. Vizitam Manastirea sapata in stanca a Sf. Paraskevi pe Valea Tembi (in pasaj se afla bazar ieftin de icoane). BONUS: Manastirea Sf. DionisieMuntele Olimp (Sf. Dionisie, cel care a ctitorit manastirea crestina pe Muntele Zeilor, ajutand poporul care avea nevoie de multa indrumare pastorala; trecut la Domnul la 23 ian. 1521; se afla pe lista de asteptare pentru a fi trecuta sub patronajul UNESCO). Cazare hotel 3* in Salonic/ Paralia Katerini.

Ziua 7 | 09.05.2019: Paralia Katerini – Promahonas – Sofia – Ruse – Bucuresti – Bacau

Mic dejun. Thessalonik – unde vizitam Biserica Sfantului Dimitrie (ne inchinam la moastele Sf. Dimitrie – Izvoratorul de mir si la moastele Sfintei Anisia. Catedrala Metropolitana – moastele Sf. Ierarh Grigorie Palama. Tur cu autocarul in Salonic: Biserica Sfanta Sofia, copie a celei din Constantinopol, unde se afla moastele Sfantului Vasile cel Nou si Biserica Sf. Gheorghe (construita pe temelia mausoleului circular ridicat in sec. IV d. Hr. de imp. Galeriu) – cea mai veche biserica crestina din Grecia, Turnul Alb – simbolul orasului, Arcul lui Galeriu. Functie de programul Manastirii si timpul disponibil, mergem la Souroti pentru vizita la Manastirea Sf. Ioan Evanghelistul si reculegere la Mormantul Cuv. Paisie Aghioratul precum si la Moastele Sf. Arsenie. Apoi ne continuam drumul spre granita: Promachonas – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti – localitatea de destinatie. Calatorim si noaptea. Cu sufletul plin de energie, soare, iubire, armonie, iertare, speranta si pace ne continuam drumul spre casa. Sosire in Bucuresti/ Bacau, functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

PRET (Grup minim 40 de platitori – pentru mai putini turisti tariful se recalculeaza) Loc in camera dubla/tripla Supliment SINGLE COPIL 6-12 ani (in camera cu 2 adulti)
Pret valabil pentru un numar limitat de bilete de avion 324 € 125 € Reducere 140 €

Tarif: 324 Euro/pers. (loc in camera dubla/tripla).

CONDITII FINANCIARE

TERMENE DE PLATA – OFERTA STANDARD:
– 30% din pretul pachetului turistic in 2 zile de la inscriere sau emitere factura;
– 30% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
– 40% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

TERMENE DE PLATA – EARLY BOOKING:
– 30% din pretul pachetului turistic in 2 zilede la inscriere sau emitere factura;
– 70% din pretul pachetului turistic la expirarea termenului de valabilitate a ofertei.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea cu aplicarea penalitatilor din contract.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
– 30% din pretul pachetului de servicii, renuntare cu pana la 30 zile înaintea plecarii;
– 60% din pretul pachetului de servicii, renuntare in intervalul de 29-16 zile înaintea plecarii;
– 100% din pretul pachetului de servicii, renuntare într-un interval mai mic sau egal cu 16 zile înaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
• Transport autocar licentiat pentru transport intern si international de persoane: scaune rabatabile aer conditionat instalatie audio-video cu toate costurile incluse
• Transport cu ferryboat Igoumenitza – Corfu – Igoumenitza
• Transport cu ferryboat Pireu – Aegina – Pireu
• Transport cu ferryboat Agiokampos – Glifa (Evia)
• 1 noapte cazare in camere duble triple hotel 3* Kalambaka
• 1 noapte cazare in camere duble triple hotel 2*/3* Igoumenitza/Trikala
• 1 noapte cazare cu mic dejun in camere duble triple hotel 2*/3* in Aghia MariaInsula Aeghina
• 1 noapte cazare cu mic dejun in camere duble triple hotel 2*/3* Loutra Edispou in Insula Evia
• 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 3* in zona Paralia Katerini/Salonic
• Vizitele cuprinse in program
• Ghid/preot insotitor
BONUS: Kato Xenia / Sf. Dionisie
• Asigurarea medicala (optionala 23-38 lei)
• Taxa hoteliera: 1.5 Euro/pers./zi (se achita de catre turist direct la receptia hotelului)
• OPTIONAL pachet 5 cine = 55 Euro (se achita la autocar)
• Intrarile la obiective turistice
• Alte servicii decat cele mentionate la servicii incluse in pret

Informatii utile inainte de calatorie

Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.

Relatii si înscrieri la sediul Agentiei Inter-Tour din Bacau, B-dul Alexandru cel Bun nr. 1,
tel.: 0234–571104; 0234-570534
si Filiala din Onesti, B-dul Republicii nr. 52,
tel.: 0234–325199.

Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑