Termeni și condiții

Acest site aparţine firmei S.C. INTER-TOUR S.R.L. Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui website sunt proprietatea S.C. INTER-TOUR S.R.L. Conţinutul site-ului pelerinaje.org.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, fără permisiunea anterioară scrisă a S.C. INTER-TOUR S.R.L.

S.C. INTER-TOUR S.R.L. nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informaţiilor din pelerinaje.org.ro. S.C. INTER-TOUR S.R.L. nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice natură ale pelerinaje.org.ro

Informaţiile din formularul de contact sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea pachetelor de servicii comandate, anunţarea promoţiilor în curs etc., nefiind în nici un caz furnizate/vândute unei terţe părţi. S.C. INTER-TOUR S.R.L. nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastra explicit.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI pelerinaje.org.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL pelerinaje.org.ro, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI pelerinaje.org.ro ŞI VA FACE OBIECTUL UNEI PLÂNGERI PENALE LA ORGANELE DE POLIŢIE, ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEASTA.

Orice litigiu apărut între clienţi şi S.C. INTER-TOUR S.R.L. va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române, de pe raza municipiului Bacău.

S.C. INTER-TOUR S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului. S.C. INTER-TOUR S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori ce pot apărea în descrierile sejururilor şi circuitelor, a altor produse şi servicii sau în preţurile de pe pelerinaje.org.ro.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate răspunderea.


Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Chartere autocar cu plecare din Iaşi

  Transport săptămânal cu autocar INTER‑TOUR pentru destinaţiile:

  • LITORAL BULGARIA 2023
   Plecări din Iași, LUNI și JOI, în perioada 12.06 - 11.09.2023.
   Traseu: Iași – Roman – Bacău – Adjud – Focșani – Râmnicu Sărat – Buzău – Ploiești – București – Varna – Litoral Bulgaria