Pelerinaje mariane

Pe urmele Fecioarei Maria, Regina Sfântului Rozariu

0

Pe urmele Fecioarei Maria, Regina Sfântului Rozariu

PARIS – NEVERS – LOURDES – SANTIAGO DE COMPOSTELA – FATIMA – MADRID – ZARAGOZA – TORRECIUDAD – PAMPLONA – BORDEAUX – PARIS

Sanctuarele mariane sunt locuri a căror misiune este aceea de a o propune pe sfânta Fecioară Maria ca model de urmat. Maica Domnului este calea pentru a ajunge la Cristos, Domnul şi izvorul mântuirii. Pelerinajele se fac pentru convertirea inimii, pentru a cere iertare, pentru a se elibera de greşeală, pentru a primi haruri, pentru a fi recunoscători şi de aceea este importantă atenţia faţă de celebrările liturgice, pentru a permite pelerinilor o participare activă şi o trăire spirituală şi profundă a pelerinajului care să le permită credincioşilor o transformare a vieţii şi o creştere în sfinţenie.

 Perioada: 3-15 octombrie 2017

Pret: 750 de euro + 100 lei/pers (loc in camera dubla) 

Reducere 50 euro/pers. Pentru plata integrala pana  la 01.05.2017.
Reducere 50 euro/pers. Pentru cazare in camera de 3 locuri.

La inscriere se achita minim 225 euro/pers, pana cel tarziu data de 01 iulie 2017.
Grup minim 45 de turisti, pentru mai putini turisti, tariful se recalculeaza

ATENTIE: Bagajele mari se vor depune la autocar in – 30 sept., in locul stabilit de comun accord. Locurile în autocar se ocupă în ordinea înscrierii, comunicat la data depunerii avansului.

Conducator grup/ghid: prof. Vicenţiu Ciocan. Preot însoţitor: pr. Gabriel Bucur.

ZIUA 1 / 3 octombrie
Bucureşti – Paris (Beauvais) – Paris (100 km)

Sfanta liturgie (16.30) în biserica Medalia Miraculoasă (Fiicelor Carității). Cine intră în biserica Fiicelor Carităţii din strada du Bac din Paris, poate să vadă în prezbiter, în partea dreaptă între altarul principal şi cel lateral sub care zace într-un sicriu de cristal trupul Sfintei Ecaterina Labouré, un fotoliu care de 186 de ani nu a mai fost mişcat din acel loc. E scaunul preotului pe care s-a aşezat Sfânta Fecioară când i-a apărut Ecaterinei Labouré în noaptea de 18 iulie 1830. Optional croaziera pe Sena (9 euro) si ascensiune in Turnul Eifel (15 euro).

Cazare, Hotel Premiere Classe (2-3 locuri).

ZIUA 2 / 4 octombrie

Mic dejun. Paris: Tur de oras cu autocarul: Catedrala Notre Dame, Catedrala Madelaine, Biserica Sf. Vicentiu de Paul, Cartierul Montmartre, Champs Elisee, Arcul de Triumf. Sfânta liturghie in catedrala Sacre Coeur. Plecare spre Nevers (250 km).

Cazare, Hotel Premiere Classe (2-3 locuri).

ZIUA 3 / 5 octombrie

Mic dejun. Nevers – Sf. Liturghie la mormantul Sfintei Bernadeta Soubirous Plecare spre Lourdes (700 km). Cazare. Vizită la Grotă. Ora 21.00 – participare la procesiunea cu lumânări.

ZIUA 4 / 6 octombrie

Mic dejun. Lourdes (cel mai renumit loc de pelerinaj marian, celebru pentru vindecările miraculoase şi pentru izvorul cu apă binefăcătoare. În 1858, în apropiere de „Grotta Massabielle” Bernadette Soubirous, de mai multe ori, a văzut-o pe Sfânta Maria care s-a prezentat ca fiind „Neprihănita Zămislire”). Sfânta Liturghie, video în limba română, calea sfintei cruci, participare la procesiunea cu lumânări şi la. Baie în apa binefăcătoare (program piscină: 9.00-11.30/13.00-16.30). Adoraţie a sfintei Euharistii în biserica subterană cu ceremonialul de binecuvântare a bolnavilor (ora 17.00), iar la ora 21.00 participare la procesiunea cu lumânări (un grup de 6 persoane vor recita o parte din sfântul rozariu în limba română). Cazare.

ZIUA 5 / 7 octombrie

Ora 6.00, Sf. Litughie la GROTA in limba română. Mic dejun. Plecare spre Santiago de Compostela (850 km).

Cazare Hotel Santa Lucia (2-3 paturi).

ZIUA 6 / 8 octombrie

Mic dejun. Santiago de Compostela (Sfânta Liturghie). Plecare spre Fatima (450km). Cazare la hotel Santo Amaro (2-3 paturi). Participare la procesiunea cu lumânări şi recitarea sf. Rozariu la ora 21.30.

ZIUA 7 / 9 octombrie

Mic dejun. Fatima: loc de pelerinaj marian datorită apariţiilor din 1917 la cei trei copii Iacinta, Francisc şi Lucia, care au primit de la Sfânta Fecioara trei mari secrete. Sf. Liturghie in limba română. Calea Sfintei Cruci în Parcul Ajustel. Participare la procesiunea cu lumânări şi recitarea sf. Rozariu la ora 21.30 (o persoana din grup va recita in limba romana o jumătate dintr-o decadă).

Cazare la Hotel Santo Amaro (2-3 paturi).

ZIUA 8 / 10 octombrie

Mic dejun. Plecare spre Madrid (540 km) Catedrala „Nostra Senora de la Almudena”, sfinţită in 1993 de către papa Ioan Paul al II-lea. Sf. Liturghie în limba română. Pietonal Plaza Major.

Cazare Hotel TH ARAVACA (2-4 paturi).

ZIUA 9 / 11 octombrie

Mic dejun. Plecare spre Toreciudad (500 km). Sfânta Liturghie în Sanctuarul Opus Dei – Toreciudad. La 17 mai 1992, papa Ioan Paul al II-lea l-a beatificat pe Josemaria Escriva (fondatorul organizaţiei Opus Dei, cale de sfinţire care se adresează oamenilor de tot felul, în activitatea profesională şi îndeplinirea îndatoririlor obişnuite ale creştinului) în Piaţa „Sfântul Petru” din Roma, în prezenţa a peste 300.000 de oameni. În Spania există credinţa că Fecioara Maria este protectoarea familiei. În Torreciudad, provincia Huesca, există cel mai mare altar din Spania închinat Fecioarei Maria.

Cazare în zonă la hotel (2-3 paturi).

ZIUA 10 / 12 octombrie

Mic dejun. Plecare spre Zaragoza (30 km) Fiesta de Pilar la catedrala „Nostra Senora del Pilar”, patroana Spaniei. Sfânta Liturghie împreuna cu comunitatea românească (ora 10.30 – pr. Ionel Jicmon). Prezentarea ofrandei de flori Sfintei Fecioare.

Cazare în zonă la hotel (2-3 paturi).

ZIUA 11 / 13 octombrie

Mic dejun. Plecare spre Bordeaux (470 km) prin Pamplona. Sfânta liturghie în Catedrala Santa María la Real. Cazare.

ZIUA 12 / 14 octombrie

Mic dejun. Plecare spre Paris, (870 km). Sfânta Liturghie Catedrala Sacre Coeur Paris.

ZIUA 13 – vineri, 15 octombrie

Mic dejun. Plecare spre Beauvais. Avion spre București. Decolare la ora 10.40 – Bucuresti 14.30 (12.30 – Iasi 16.30).

Pret: 750 de euro + 100 lei/pers (loc in camera dubla) 

Nu sunt incluse biletele de intrase la muzee sau obiectivele turistice. La înscriere se va achita 200 euro, până cel târziu la 1 iulie 2016.

REDUCERE

 • 50 euro pentru înscrieri până la 1 mai;
 • 50 euro pentru cazare in camera cu 3 locuri.

Pretul include:

 • Transport avion la Paris (Beauvais) şi retur cu toate taxele incluse;
 • Transport autocar modern cu toate utilităţile, cca. 5000 km, pe teritoriul Franţei, Spaniei şi Portugaliei;
 • 12 cazări cu MD: Paris (2), Beauvais(1), Lourdes (2), Santiago (1), Fatima (2), Madrid (1), Zaragoza (2), Bordeaux (1);
 • conducator de grup/ghid și preot însoţitor;
 • asigurare medicala pentru calatorii in strainatate.

Termene de plata

 • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 50% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Daca inscrierea intervine cu mai putin de 90 zile inaintea plecarii, la inscriere se va achita 80% din pret. Cu 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare/penalizari:

 • 30% din pretul pachetului turistic (dar nu mai putin c/v biletelor de avion si a serviciilor deja achitate hotelierilor) daca renuntarea se face in intervalul de la inscriere – 90 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT!
Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa utilizati acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Informatii utile inainte de calatorie

Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.

Relatii si înscrieri la sediul Agentiei Inter-Tour din Bacau, B-dul Alexandru cel Bun nr. 1,
office@pelerinaje.org.ro
tel.: 0234–571104; 0234-570534
si Filiala din Onesti, B-dul Republicii nr. 52,
tel.: 0234–325199.

Print Friendly, PDF & Email

Tags:Comments are closed.

Back to Top ↑