Israel

Program Economic in Tara Sfanta 2015

0

Program Economic in Tara Sfanta 2015

Pret: 549 euro/persoana cu taxele incluse.

Perioada: 5 nopti/6 zile.

DATE DE PLECARE LOC IN DBL Supliment SINGLE COPIL 2-12 ani (in camera cu 2 adulti) Al 3-lea adult in camera
26.01, 16.02, 10.03, 24.03, 27.04, 12.05, 26.05, 08.06, 22.06, 13.07, 31.08, 10.09, 29.09, 14.10, 30.10, 10.11, 26.11.2015 299 € 150 € -50 € -15 €

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25. Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.

Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierihon – Hozeva – Marea Moarta – Biserica Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice.Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar.Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers).

Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim – Drumul Crucii – M-tele Sion – Asezamantul Romanesc

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, unde se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurgeDrumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Vizita pe Muntele Sion unde se va opri la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe.

Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Ierusalim – Muntele Maslinilor – Bethlehem – Manastirea Sf. Sava

Mic dejun.Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde se afla Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cuMuntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se pleaca in Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers).

Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Raul Iordan – Nazaret – Muntele Tabor – Cana Galileii

Mic dejun. Se va incepe programul cu Raul Sf. Iordan – in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din „Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia.

Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

ZIUA VI: Tiberias – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini, Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s.

Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:45 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 21:35.

DATE DE PLECARE LOC IN DBL Supliment SINGLE COPIL 2-12 ani (in camera cu 2 adulti) Al 3-lea adult in camera
26.01, 16.02, 10.03, 24.03, 27.04, 12.05, 26.05, 08.06, 22.06, 13.07, 31.08, 10.09, 29.09, 14.10, 30.10, 10.11, 26.11.2015 299 € 150 € -50 € -15 €
SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
• Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
• Transfer aeroport – hotel – aeroport
• 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
• 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3* si 4*
• Transport cu autocar modern – aer conditionat
• Ghid local vorbitor de limba romana
• Preot/insotitor de grup din partea agentiei
• Taxele de aeroport 130 euro
• Bacsisuri 45 euro/persoana (hoteluri/ghizi locali si soferi)
• Taxele de intrare la obiectivele turistice din program 45 euro
•Taxele hoteliere 30 euro
• Asigurarea medicala (obligatorie)
• Bauturile alcoolice si racoritoare la mese
• Excursiile optionale din program

IMPORTANT! Pentru grup peste 15 persoane transfer din Moldova (Iasi, Bacau) cu autocar/microbuz, supliment 40 euro/pers.

Nota

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele – si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
  • Grup 21-29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
  • Grup 30-34 persoane tariful se majoreaza cu 25 Euro/pers.

De retinut

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism, nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 • Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

Relatii si înscrieri la sediul Agentiei Inter-Tour din Bacau, B-dul Alexandru cel Bun nr. 1,
tel.: 0234–571104; 0234-570534
si Filiala din Onesti, B-dul Republicii nr. 52,
tel.: 0234–325199.

Print Friendly, PDF & EmailComments are closed.

Back to Top ↑