Israel

Pelerinaj Israel – 7 zile

0

Pelerinaj Israel – 7 zile

Ultimele 8 locuri.

Pret: 799 euro/persoana.
Tariful este calculat pentru un grup de 40 persoane.

Perioada : 27 aprilie – 3 mai 2015 (7 zile)

Ziua 1, luni 27 aprilie

(Sf. Apostol Marcu, Sf. Sfintit Mucenic Simeon, ruda Domnului): IERUSALIM

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 07:45, zbor EL AL la ora 10:45, se ajuge la ora 13:20 la Tel Aviv.
BINE ATI VENIT IN TARA SFANTA!

Cina si cazare la Bethleem, Hotel 3*.

Ziua 2, marti 28 aprilie – ziua 6, sambata 2 mai

Zile rezervate rememorarii drumului parcurs de catre Iisus Hristos si a evenimentelor descrise in Biblie

Biserica Sfantului Mormant, Manastirea Lemnul Sf. Cruci, Locul naşterii Sf. Ioan Botezătorul, Muntele Tabor, Biserica greco-ortodoxa a Bunei Vestiri din Nazaret, Canaa Galileii, Manastirea Sf. Gheorghe Hozevitul, inchinare la moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul Românul, pestera Sf. Ilie Tesviteanul, Apa Iordanului, baie in locul Botezului Domnului, Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan, Manastirea ortodoxa de pe Muntele Carantania, munte pe care Mantuitorul a postit 40 zile dupa Botezul Sau si apoi a fost ispitit de divol de trei ori (optional, urcare cu telegondola), Biserica Dudul lui Zaheu, Manastirea Sf. Sava (tipic ca la Sfantul Munte Athos) si Mănăstirea Sf. Teodosie (sec IV-V).

Bethleem, Biserica Nasterii Domnului, Ierusalim: Muntele Măslinilor – Manastirea Ruseasca Eleon, Manastirea Mica Galilee (locul in care Mantuitorul S-a aratat prima oara Apostolilor), locul Înălţării, Manastirea carmelita Tatal Nostru. Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor si Mormântul Maicii Domnului. Apoi facem ultima vizita la Biserica Sfantului Mormant, cumparaturi in cartierul crestin.

Ziua 7, duminica 3 mai

MAREA MOARTA

Dupa micul dejun ne luam la revedere de la Bethleem si ne indreptam spre Marea Moarta – cea mai joasa mare din lume (- 427 m sub nivelul marii) si cea mai sarata apa din lume (de 9,6 ori salinitate mai mare decat a apei oceanului planetar). Puteti sa va imbaiati fara grija si daca nu stiti sa inotati, apa va va tine la suprafata! Apa Marii Moarte acopera cetatile Sodoma si Gomora. La ora 12 plecam spre aeroport, cu o oprire la Lod, la mormantul Sf Mare Mucenic Gheorghe, mormant aflat pe proprietatea mamei sale, care a fost palestinianca.

La ora 17:45, plecare spre Aeroportul Ben Gurion, zbor spre Romania la ora 18:05, se ajunge la Aeroportul Otopeni la ora 20.55 EL AL.

Servicii incluse in pret

 • Transportul cu avionul Bucuresti-Tel Aviv – Bucuresti, cursa EL AL;
 • Autocar 3* la dispozitia grupului pe toata durata programului;
 • Cazare cu mic dejun si cina la Bethleem (6 nopti), Hotel Paradis 3* sau similar;
 • Transportul la Sfanta Liturghie la Sf. Mormant, slujba de noapte (2/3 mai);
 • Intrarile la toate obiectivele turistice cuprinse in program;
 • Taxiuri la Manastirea Sf. Sava si Mt. Tabor;
 • Plimbare cu barca pe Marea Galileii;
 • Bacsisuri la hotel, aeroport si sofer;
 • Ghidaj specializat;
 • Material documentar.

Nu sunt incluse

 • Asigurare medicala;
 • Asigurare storno;
 • Orice alte cheltuieli netrecute la rubrica Servicii incluse in pret.

Costuri optionale

 • Pranz cu peste: 10 euro;
 • Transport cu telecabina la Muntele Carantania: 12 euro.

Informatii utile inainte de calatorie

NOTA: Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.

 1. În unele oraşe de pe traseu, autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 2. Programul poate suferi modificări în funcţie de evenimentele religioase şi cele socio-politice existente pe teritoriul Israelului. Pe perioada excursiei hotelurile şi localitatea în care sunt se pot modifica păstrându-se aceeaşi categorie de confort. Ghidul israelian este răspunzător de buna desfăşurare a programului pe toată perioada excursiei
 3. Copiii beneficiază de reducere pentru cazare în cameră cu doi adulţi. Nu se acorda reduceri pentru al treilea adult in camera.
 4. Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

OBSERVATII: În funcţie de situaţiile speciale ce nu depind de agenţie, se poate modifica ordinea vizitării unor obiective sau înlocui parţial, în funcţie de măsurile de securitate care se aplică în Israel. Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Israel. Autorităţile israeliene îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere. Agenţia organizatoare nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangente pe care o are cu statul Israel.

Relatii si înscrieri la sediul Agentiei Inter-Tour din Bacau, B-dul Alexandru cel Bun nr. 1,
tel.: 0234–571104; 0234-570534
si Filiala din Onesti, B-dul Republicii nr. 52,
tel.: 0234–325199.

Print Friendly, PDF & EmailComments are closed.

Back to Top ↑