Israel

ISRAEL – Schimbarea la Față

0

ISRAEL – Schimbarea la Față

Schimbarea la Față, 17-23 august (7 zile)

Perioada: 17-23.08.2016  (7 zile)

pers./grup 45-49 40-44 35-39 30-34
preţ program (euro) 699 710 730 750

Ziua 1Miercuri 17 august 2016: PLECARE

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 19:00, zbor TAROM la 20:55 / 23:30 la Tel Aviv.

BINE ATI VENIT IN TARA SFANTA! Transfer la Ierihon, cazare hotel 3*.

Ziua 2Joi 18 august: NAZARET, GALILEEA

Dupa mic dejun, pecam spre Galileea. Nazaret, Biserica ortodoxa a Bunei-Vestiri. Canaa Galieii – locul primei minuni a Mantuitorului, preschimbarea apei in vin la nunta Sf Ap Simon Zilotul. Marea Galileii: Tabgha (inmultirea painilor si pestilor), Capernaum ( pescuirea minunata, Casa soacrei Sf Petru, Sinagoga, Biserica Sf Apostoli. Cina si cazare la Haifa. 

La ora 23 plecam spre Muntele Tabor, pentru a participa la slujba de noapte prilejuita de praznicul imparatesc al Shimbării la Față, asteptand aparitia norului sfant prin care Dumnezeu a vorbit Sfintilor Apostoli. Retur la hotel dimineata.

Ziua 3Vineri 19 august: HAIFA, IORDAN, IERIHON, MAREA MOARTA

Dupa micul dejun, vizitam pestera Stella Maris, a Sf Ilie Tesviteanul. Plecam apoi spre sud. Valea Iordanului – In functie de timp: locul Botezului Domnului, imbaiere. Manastirea Sf Gherasim de la Iordan. Vizita la Ierihon, cea mai veche localitate atestata din lume (10.000 ani). Muntele Carantania – locul in care, dupa Botez, Domnul a postit 40 de zile, apoi a fost ispitit. Dudul lui Zaheu. Marea Moarta, timp liber.

Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 4Sambata 20 august: IERUSALIM

Zi dedicata Ierusalimului: Drumul Crucii, Scaldatoarea Vitezda. Biserica Sfantului Mormânt. Muntele Măslinilor, locul Înălţării, Manastirea Eleon, Man. Tatal Nostru. Grădina Ghetsimani cu Biserica Naţiunilor, Mormântul Maicii Domnului.  Cina si cazare la Bethleem.

Ziua 5Duminica 21 august: HEBRON, BETHLEEM, BETANIA, PUSTIUL IUDEII

Dupa micul dejun: Hebron, Stejarul din Mamvri (acum 5000 de ani aici s-a intalnit Patriarhul Avraam cu Sfanta Treime), Betania, mormantul lui Lazar. Pustiul Iudeii: Manastirile Sf Sava si Sf Teodosie (sec V). Bethleem, Biserica Nasterii.

Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 6 – Luni 22 august: Hozeva, SAMARIA, SEBASTIA, EIN KAREM, EVEN SAPHIR

Dupa micul dejun plecam la Manastirea Sf. Gheorghe Hozevitul, inchinare la moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Pestera Sf. Ilie Tesviteanul (unde a fost hranit de corb). Samaria, Nablus – Fantana lui Iacob, la care Iisus s-a intalnit cu femeia samarineanca. Sf. Mucenica Filumen. Sebastia, locul in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul inainte de a I se taia capul. Ein Karem, locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul. Even Saphir – pestera si izvorul Sf. Ioan Botezatorul, mormantul Sf. Elisabeta, mama sa. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua 7 – Marti 23 august: IERUSALIM

Dupa micul dejun, Ierusalim: Muntele Sion: Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David. Izvorul Siloam. Apoi timp liber in cetate (ultima vizita la Biserica Sfantului Mormant, cumparaturi in cartierul crestin). Plecare spre aeroport la ora 20:00. Zbor TAROM La ora 00:40 / ora 03:25 Otopeni.

AVION Tarom

Plecare: Miercuri 17 august, ora 20:55 / 23:30 la Tel Aviv

Retur: Miercuri 24 august, ora 00:40 / 03:25 la Otopeni

SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
• Transport: avion Bucuresti / Tel Aviv / Bucuresti
• Autocar*** transfer aeroport sosire si plecare
• Cazare hoteluri 3* in Jerihon (1 noapte) Haifa (1 noapte) Bethleem (4 nopti)
• Mic dejun si cina
• Intrari la obiectivele turistice cuprinse in program
• Transport la procesiunea de noapte de la Tabor
• Brosura programului
• Preot/insotitor/asistenta specializata din partea agentiei de turism
• Bacsisuri / tips pentru personalul hotelurilor si soferi (30 euro)
• Asigurare medicala/asigurare storno
• Alte cheltuieli decat cele trecute la SERVICII INCLUSE

Informatii utile inainte de calatorie

  • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
  • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
  • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
  • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
  • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism, nu isi asuma responsabilitatea.
  • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
  • Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
  • Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

Pelerinaj organizat in parteneriat cu Miriam Turism.

Relatii si înscrieri la sediul Agentiei Inter-Tour din Bacau, B-dul Alexandru cel Bun nr. 1,
tel.: 0234–571104; 0234-570534
si Filiala din Onesti, B-dul Republicii nr. 52,
tel.: 0234–325199.

Print Friendly, PDF & EmailComments are closed.

Back to Top ↑